WEB SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ.. 2020


Hakkımızda

1998 Yılında Bünyamin POLAT tarafından kurulan DİVİNO bugün, ileri teknolojisi ve tasarım gücü ile kendini sürekli yenileyen ve dünya markaları ile eş zamanlı büyüyen bir markadır.

DİVİNO İstanbul Merter de 1000 m² fabrikasın da yılda 60000 çift ayakkabı üretmektedir. Kaliteli bir üretimin kalifiye personeller ile başarılabileceğine inanan DİVİNO önce kalite diyerek faaliyetlerine hızla devam etmektedir.

Vizyonumuz

Hayata renk ve rahatlık katan ürünlerini mükemmellik anlayışı ile müşterilerinin beğenisine sunarak globalleşen dünyada ayakkabı modasına yön veren, sürekli kendini yenileyerek bir dünya markası olma hedefi olan ve bu yolda kendinden emin adımlarla yürümeye devam eden bir markadır.

Misyonumuz

DİVİNO Türkiye ve uluslararası Pazar da büyümesini sağlam temeller üzerine oturtmayı, kalitesi ile dünya markaları ile rekabet etmeyi günümüz modasına uygun modeller tasarlamayı ve üretmeyi hedeflemektedir. Müşterilerine beklentilerinin üzerinde ürünler üreterek sektörün de en iyi servis ve en kaliteli hizmeti sunmayı hedefler.


YENİ TASARIMLARI İLK ÖĞRENEN SİZ OLUN, ÖZEL KOLEKSİYONLAR
VE YENİ AYAKKABILAR